Är på djurpark, älskar fanemig att titta p...

img_2201 (MMS)

Är på djurpark, älskar fanemig att titta på djur. Är som ett barn igen, vill ta med alla djur hem:)


Ligger och steker på en liten strand, hur ...

img_3292 (MMS)

Ligger och steker på en liten strand, hur gött som helst !


Bild från igår :)

img_6759 (MMS)

Bild från igår :)


Färg och klipp

Sitter med färg i håret just nu. Ringde en salong vid lunch och fick tid klockan tre, perfa! Jag och Viktor var iväg själva en lång stund, åkte båt, shoppade o åt mat :) mysigt! Håret blev riktigt bra men jag är inte säker på att allt det slitna försvann men det blev klart bättre iallafall :) Får se hur håret blir efter denna färgning, BRA hoppas jag ;) bilder kommer senare, eller inte alls, vem vet?

Hääärligt!

Idag fick vi underbart väder, just nu är vi i Kungshamn och jag ska snart klippa mig :) får se om jag hinner slänga upp lite bilder ikväll, ta hand om er, kram.

Roadtrip.

yes nu är vi på väg till kusten, vi åkte direkt efter lilla elins dop, hon var sa otroligt söt! Säger alltid såhär men det var nog den sötaste bebisen jag sett! Åh man blir ju sugen själv! Nästan ;) sitter och lyssnar på underbara laleh i bilen nu, mysigt! Uppdaterar via viktors mobil nu då jag inte kan lägga in bilder i inläggen med iphonen. Går väl om jag uppdaterar via mms men det har jag glömt hur man gör haha.

nytt i garderoben


Har äntligen hittat den perfekta bikinin, så sjukt snygg!


köpte underdelen till min gröna bikini, h&m hade fått in den igen, fattar inte varför jag bara köpte överdelen först.. dumt!


supersöta trosor! (;


hemsk bild men skit i det! Tunn o skön sommarklänning 49.50:-


samma här, tunn lite genomskinlig klänning, lovin it! :)


Det här då? Ett par shorts med volanger i en väldigt blå färg, sååå inte jag men fan.
De var skitsnygga på och lite färg skadar inte ;>


Nuuu ska vi åka iväg på dop och sen åker vi direkt till kusten, har lite kvar o fixa men uppdaterar väl via iphonen senare, puss&kraaaam!

Heldag

Ja fyfaraooo! Jag hämtade ut min mobil strax efter tio sen åkte vi till skövde och käkade på thaihouse, vi stressade lite eftersom jag skulle klippa mig klockan tolv, 11.55 kliver jag in på salongen och väntar tills en tjej kommer "hej har du bokat tid?" "Hej! Ja, tove larsson, hade bokat tid kl 12" "hm.. nä det står inget här om att du bokat tid här.." TACK.

Jag ringde igår? Det var en utländsk kille som svarade, han kanske hörde fel dag eller något men fyfan vad besviken jag blev! Och röd som en tomat blev jag ju också, gah.. De sa t.om "du kanske har ringt till den andra salongen, det är vanligt att folk gör det!" varpå jag sa att jag är väldigt säker på att det var hit jag ringde, då sa en av tjejerna att hon kunde hjälpa mig ändå, men jag gick upp och kollade på den andra salongen iallafall, hade ju vart pinsamt om dom stod där o väntade på mig, men jag hade ju ingen tid bokad där heller så jag hade ju ringt rätt. Det gjorde mig bara ännu argare så jag gick inte tillbaka till dom andra. Ingen klippning mao. = Förbannad Tove.


Hursom, vi gick en runda på stan, jag övertalade älskling om att köpa en ny mobil! Så nu är vi båda nöjda med varsina nya lurar. :)

Vi köpte en ny bilstereo också, vad den kostade? FYRTIONIOKRONOR. Ja, 49kr. Helt stört, sen att den inte tar cd-skivor utan kasettband gör inget, jag hade nämligen en plan; Köpa en med ett visst sladd-hål, köpa sån sladd, sätta i iphonen och lyssna på musik genom iphonen, perfeeeekt! Haha fyf*n vilket pill det var att få ut den nuvarande stereon förresten, helt sinnessjukt! Vi gjorde helt rätt men fick kämpa, jag och killens pappa satt i varsitt framsäte och pilla, drog och slet, bankade och bände. När vi till slut fick ut den utbrast jag "Fan att man ska behöva en jävla machete för o få ut den här skiten!!" Då skrattade min svärfar, det var ju ingen machete, bara en extra bred kniv.

Jaja ;)

Ikväll så har vi vart o ätit middag med viktors familj + andra släktingar som jag inte träffat förut, alltid lika nervöst, men det var riktigt mysigt! ♥


Nu ska vi strax sova för imorgon ska vi upp tidigt, för packning, dop och sen 25 mils bilfärd till kusten.


Just det, sa jag att avgassystemet på bilen gått sönder? Det har vi åkt med ett tag, tydligen! Menmen, vi överlever nog :)



puss&godnatt!

cleant.

Igår, skulle vi ju ha städat, blev inte så mycket med det när min huvudvärk utvecklades till migrän. Låg mest och grinade, underbar dag mao.

Idag däremot så tog vi sovmorgon, sen gick vi upp och började plocka ihop kartonger och slängde ihop en ikea-påse full med kläder, allt slängdes o sen började vi städa, blev inte så mycket gjort innan vi begav oss till svärmor för att klyva ved.

Klyva ved ja.. såga 3meters-stockar skulle jag mer kalla det haha, va helt slut efteråt! Måste börja träna, det här är ju fan pinsamt..


Hursom, nu har vi tagit en paus i städandet och vi fortsätter väl imorgon, men först ska vi handla och jag ska klippa mig TJOHOOO! Som jag längtat. Mitt hår va så slitet så det gick av för några veckor sen, nu ska det klippas bort så jag kan slinga en sista gång (på ett tag) :)


Nu är lägenheten extremt mycket fräschare än förut iallafall och det känns jäkligt skönt.

heppåre!


•°·→


Gissa vad som kommer till mig på fredag? En iphone! Inte den nya, den ska tydligen vara skräp ;) Nej det blir en sån jag hade förut, en sån jag tappade så displayen sprack.. Denna ska jag ha skydd på! Hur fint är inte träskalet förresten? Jag älskar det! bilderna är härifrån.♥

 


Ny design

Fin va?

Nä, skämt o sido, blev så jävla trött på vissa grejer i kodmallarna på den gamla som jag själv inte kan fixa iordning så jag valde att ta en "färdig" design här så länge som har de grunderna jag vill ha på min design, så slipper jag pilla med sån jag inte kan sen. 


Så stå ut..

older pics








väger hit och dit med hårfärg, som vaaanligt. Just nu är det ljusbrunt, men det blir nog slingat så småning om.
 :)

headache.

phuu, både jag och viktor känner oss hängiga, förmodligen rört på oss för mycket, haha! Sovit hur mycket som helst och städning står på schemat, men först en liten nap.. jösses, undrar hur vi kommer vara när vi blir gamla? Sova 23 timmar och vara vakna en!


p&k!

Trädgårdsarbete.

idag har jag och viktor vart hos min pappa och hjälpt dem med häcken, vi klippte, och trimmade och allt va det var, bra blev det iallafall! Sen åt vi grillat och Jag sparkade en fotboll rakt i ansiktet på min snart 5-åriga lillebror. Lyckat :) lärde honom också att äta myror, kändes också snällt, haha :) nu ska vi hem och ta det lugnt jag är jäkligt trött!

idag.

Idag har vi faktiskt varit utanför lägenheten hoho :) Först gick vi till badet, utan att bada, men det var kallt i vättern och bassängen lockade inte, det blåste rätt bra också. Tror vi var där i några timmar men det kändes som max en!

Vi åkte förbi min pappa och sen även mormor och morfar, det var för längesen! Riktigt dålig på att hälsa på dom.. Tiden rusade iväg även där! Sen åkte vi vidare till viktors pappa och sen hem till mamma o nisse, tvättade bilen där och sen åt vi kvällsmat med dem, mysigt!

Nu sitter vi här hemma och tittar på Billy Madison, skön film :)


vaaarmt, ser ni hur brun jag är? (heh)

mormor och morfar hade suoersöta koppar! ♥

haha, två fåglar som satt utanför fönstret, igår(?) Ser de frusna ut? ha, bajskorvar lite här o var.

Eclipse.



(bilder från google)
Filmen var så himla bra! Hade hört både bra och dåligt om den innan, men jag kan inte hålla med dom som sågat filmen! Jag har läst boken och de innan också och tyckte faktiskt att boken var ganska tråkig, har aldrig vart ett hysteriskt twilight-fan, och jag tycker faktiskt inte böckerna är sååååå bra. Dom är bra, men inte i min smak, tycker alla böcker förutom den första har vart så sjukt långdragna till och från.


Filmen var den bästa av dom tre hittills gjorda iallafall enligt mig, lite mer fart och spänning :)

Betyg; ♥♥♥♥/5

Och juste,
Team edward eller team jacob?
 jakejakejake!


:)


Bio

Sitter i biosalongen nu och ska se på eclipse! Har inga höga förväntningar men den kan ju vara helt fantastisk :) kommer förmodligen en recension sen :)

favoriter



att smsa när man kör.

Sitter och tittar på Oprah och idag handlar programmet om att smsa och prata i telefon medans man kör bil. Att smsa när man kör bil kan jag inte ens förstå, då har man ögonen på mobilskärmen och förmodligen full koll på just den men absolut INGEN på vägen. Att prata, visst.. men då ska det vara med handsfree! Många stater i usa har t.o.m förbjudit texting while driving. Fan vad bra säger jag! Sen att alla oavsett land, stat, kommun, by borde ha den lagen också är ju en annan femma, men det kommer väl, hoppas jag.

Hittills i programmet har de visat lilla erica 9 år som blev påkörd av en kvinna bara några meter ifrån sitt hem, kvinnan var "distraherad" av samtalet hon hade i sin mobiltelefon.

Sen var det en 24-årig tjej som fick punktering på sin bil, stannade, satte på varningsklinkers och satte ut triangeln, hon hann ringa sin mamma och 3 minuter senare dog hon, till följd av att en kvinna smsat bakom ratten och inte uppmärksammat den stillastående bilen.

En annan kille, 18 år tappade mobiltelefonen i bilen och böjde sig ner för att plocka upp den, men körde istället in i ett träd och dog.


Det var några utav de dödsfallen som de hittills tagit upp i programmet.

Brukar du / kommer du att skicka sms när du kör bil?
när jag tar körkort tänker jag aldrig någonsin göra det, meddelandet kan vänta.


semester!

Äääääntligen har jag semester! Idag har jag färgat mitt hår, haft ångest över mitt slitna hår, glömt ringa ett samtal och lagat mat lagom till att viktor kom hem på lunch :)


Vi åt jordgubbar doppade i choklad förut, fantastiskt gott !



Helt slut.

Om ca 9 timmar går jag på semester, har vart på jobbet i över tre timmar redan, helt sjukt trött. Tolv timmar igår, tolv timmar idag i en äckligt kvav fabrik.. Det tar på en kan jag lova, efter jobbet tänker jag kasta mig i vättern! Back to work..


- update, började spöregna, och mullra, blixta och det sprutade vatten ur ett rör i taket på jobbet, lite som en fontän!

Hursom, det blev såklart inget badandes för mig efter jobbet men det blev mat och kort därefter sängen!

tjoho!

Fan så  nöjd jag är hittills med bloggen! Har knåpat ihop en alldeles egen header! En som jag är nöjd med också. Nu har jag lärt mig nåt nytt och kommer inte behöva ta hjälp av någon annan för att få en fin design, nu kan jag det själv! :) Nu ska jag dricka oboy och sen tänker jag sova en stund innan älskling kommer hem.

Puss&kram

Torsdag

Snart är det helg igen och vi är lite närmare semester! Det känns riktigt skönt men jag gillar även jobbet och det gör så himla mycket! Tänkte greja med min design imorgon om jag får tid. :)

RSS 2.0